SHPËRNDAJE

Fismir Jahiu, nënkryetar i APN-së në Bujanoc përmes një postimi në fb ka reagur lidhur me keqpërdorimin dhe abuzimin që po bëhet nga aktivistë të drejtave të njeriut me imazhe të njerëzve që kërkojnë lëmosh.

Ai ka deklarura se për politikë po përdoren fotografitë e njerëzve që kërkojnë lëmoshë ku bëhet fjalë për pjestaren e komunitetit rom. Nuk është hera e parë dhe po bëhet nga shumë njerëz, ta dini se sipas ligjit kjo është vepër penale shkruan kështu në reagimin e tijë Fismir Jahiu, nënkryetar i APN-së në Bujanoc.

Absurdi i kësaj sipas jahiut është se këto rregulla etik po i thejnë fillimisht njerëzit që janë aktivistë të të “drejtave të njeriut”, bartës të posteve publike. Me mesazhin Jepni shembull sjelljen e duhur, ndaloni këto veprime të ulta ka përmbyllur reagimin etijë në fb nënkryetar i APN-së në Bujanoc, Fismir Jahiu./presheva.com/