SHPËRNDAJE

Fotografia e grave që kanë poste të larta udhëheqëse në Kosovë është bërë virale sot.

Kjo fotografi i ka bërë përshtypje edhe Ambasadës së ShBA-ve në Kosovë.

Ata e kanë publikuar këtë fotografi në rrjetet sociale me mbishkrimin: “Fytyra e re e udhëheqësisë së re në Kosovë.”

Në Qeverinë Kurti pesë ministri do të udhëhiqen nga gratë, po ashtu edhe Kuvendi i Kosovës do ta ketë kryetaren femër dhe nënkryetaren e parë.