SHPËRNDAJE

Kryetari i komunës së Preshevës në vazhdën e takimeve intenzive me ambasadorë dhe akter të lartë ndërkombëtarë dhe shtetërorë në Beorgad, është takuar edhe me ambasadorin e Turqisë në Beograd, përcjell presheva.com.

Ambasadorin Turk z.Bilgic premtoi që Turqia do ti ofrojë ndihmë të madhe shqiptarëve të Luginës së Preshevës.

Ai shprehi gatishmërinë për të investuar në konstruimin e parkut të madh në Preshevë me shumë prej 500 000 eurove./presheva.com/