SHPËRNDAJE

Jemi mësuar të shohim njerëz të këndojnë nëpër karaoke e vende të ndryshme, por asnjëherë skeni parë teksa një apparat i kafesë ka një zë të mirë.

Britney Spears ka ndikuar tek këngëtarët tjerë me tekstet e saj interesante dhe vokalin e këndshëm.

Por mesa duket ajo nuk ka ndikuar vetëm tek njerëzit…

Një grua nga Pensilvania ka publikuar një video të aparatit të kafesë ku ai po tingellonte sikur Britney në këngën e saj “Stronger”.

Madje dikush komentoi se “Sa herë që dikush e lëshon këtë aparatin e kafesë, mua më duket sikur fillon kënga e Britney Spears”.