SHPËRNDAJE

Apple ka vënë vëmendjen në një tipar të ri të ri për iPhone 8 Plus dhe iPhone X për reklamën e saj të fundit: Portrait Lightning.

Portrait Lightning është një regjim i ri i kamerës që përdor konfigurimin e dyfishtë të kamerës së telefonit për të kthyer fotot tuaja në të shtëna pro-nivel. Tipari i ri e bën atë të duket si fotot tuaja u shkrepën nga një profesionist, duke ju shtuar efekte të ndryshme.

Reklama, me titull “Portrete të saj” tregon Shannon Wise, këngëtarja nga The Shacks, duke ecur përgjatë trotuarit. Ndërsa lëviz, ndriçimi ndryshon pas saj, duke e treguar atë ndryshe në dritën normale të diellit, kundër një sfondi të zi dhe në të bardhë. Të gjitha efektet tregojnë efektet e ndryshme të ndriçimit që mund të përdorni në Portrait Lightning.

Në reklamën Apple vë në dukje se format e ndriçimit janë ende në beta. Një shqyrtim i brendshëm i funksionit të brendshëm të biznesit ka gjetur disa nga efektet që duhen punuar.