SHPËRNDAJE

Kryetari i Organit të përkohshëm Shqiprim Arifi priti sot në kabinetin e tij Ambasadorin e Shqiprisë të akredituar në Beograd z.Ilir Boçka, pas takimit për portalin presheva.com Ambasadori Ilir Bocka dhe Kryetari Arifi u zotuan për një bashkpunim më të thellë dhe përkrahje të vazhdueshme nga Ambasada e Shqiprisë për Komunën e Preshevës.

/presheva.com