SHPËRNDAJE

Kryetari i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi takoi Shoqatën “Kosova Lindore” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë) që veprojnë në New York.

Arifi ka takuar  kryetaren zonja Teuta Ahmedi ku kanë bashkëbiseduar me të pranishmit rreth situatës në Luginë të Preshevës.

Luginasit janë mjaft të informuar dhe proceseve që kemi nisur në Luginë edhe pse mijëra kilometra larg, dhe zgjidhja e çështjes së Shqiptarëve në këtë pjesë.

Kryetari Arifi ka  faleminderuar  të gjithë të pranishmit për kohën që ishin sot bashkë duke shpresuar që do të takohen dhe ti mirëpres në Preshevë në të ardhmen e afërt./presheva.com/