SHPËRNDAJE

Jeta dhe vepra e Hasan Prishtinës ishte dhe mbetet burim i frymëzimit për të gjithë.Qëndrimi i tij i palëkundur në zgjidhjen e drejtë të çështjes kombëtare manifestohej me tipare dhe karakteristika të shqiptarit intelektual dhe luftëtar në të njejtën kohë, demokrat dhe atdhetar ndër më të dalluarit e kohës shkruan kështu në profilin e tijë në fb, zv kryetari i komunës së Preshevës, Armend Aliu.

Me ftesë nga kryetari i komunës së Vushtrrisë, bashkë me përfaqësues nga të gjitha trojet, zv kryetari i komunës morrdi pjesë në ceremonin e zbulimit të shtatores së Hasan Prishtinës.

Gjatë kêsaj ceremoni Aliu ka takuar personalitete te njohura nga sfera politike e shkencore si nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe të tjerë./presheva.com/