SHPËRNDAJE

Policia gjeti pesë qese marihuanë tek një 22-vjeçar nga komuna e Preshevës, ky i ri u arrestua.

Sipas policisë, G. R. akuzohet për veprën penale të prodhimit dhe shpërndarjes së paautorizuar të narkotikëve.

Policia gjeti pesë qese me substancën e dyshuar si marihuanë pranë të dyshuarit.

I dyshuari u ndalua deri në 48 orë dhe ai do të sillet në zyrën e prokurorit kompetent, së bashku me një kallëzim penal.