SHPËRNDAJE

Policia arrestoi E.S në Bujanoc. (1988) sepse atë e gjeti atë në objektin e tij hotelerik, “së bashku me disa qytetarë të tjerë”, duke shkelur kështu masën që ndalonte funksionimin e ambienteve të mikpritjes gjatë gjendjes së jashtëzakonshme.

Sipas një deklarate nga Policia në Vranjë, ai u arrestua me dyshimin se kishte kryer veprën penale Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë Epidemisë.

I dyshuari është dërguar para Prokurorisë Themelore Publike në Vranjë, dhe gjyqtari për procedurat paraprake të Gjykatës Themelore në Bujanoc ka urdhëruar që të ai të ndalohet të largohet nga banesa.