SHPËRNDAJE

Harroni ftohjet e shpeshta, viruset dhe infeksionet.

Konsumimi i rregullt i këtyre gjashtë artikujve do ta bëjnë sistemin tuaj të imunitetit që të jetë më rezistues se kurrë më parë! – transmeton Telegrafi.

Kërpudhat shitake

Janë të pasura me beta-glukan dhe aminothartira esenciale.

Lakra me gjethe

Është e pasur me vitamina dhe minerale, të cilat pastrojnë mëlçinë nga toksina.

Spinaqi

Përmban vitaminat A, B2, B6, C, K dhe E, thartira yndyrore omega 3 dhe antioksidante.

Lakërishta

E pasur me kalcium, hekur, vitamina K, C dhe A.

Lakra ‘kale’

E pasur me thartirë folike, thartira yndyrore omega 3, fibra dhe vitamina B, C dhe K.

Boronicat

Janë plot fibra të shkrishme, flavonide dhe ulin nivelin e kolesterinës LDL.