SHPËRNDAJE

Shoqata Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit ka shpallur aksionin për grumbullimin e grurit për familjet në nevojë nëpër çdo bashkësi lokale.

Ata që shprehin gadishmërinē për të dhuruar grurë në bashkësinë lokale Tërrnavë mund të paraqiten te bashkëpuntori i shoqatës për Tërrnavë, Lavdrim Jashari ose në numrin e tel 063 7851297./presheva.com/