SHPËRNDAJE

Sot me 02.09.2018 u mbajt Gjysmëmaratona e Suboticës, tashmë tradicionale e organizuar çdo vit. Aty morën pjesë një numër i madh garuesish nga vendet e Ballkanit dhe Evropës.

Një organizim shumë i mirë nën një mot të nxehtë rreth 30 gradë celsius. Poashtu pati pjesmarrës nga Presheva; ata ishin atletët Enis Aliu, Ragmi Ibrahimi dhe Veprim Presheva, ku të tre e përfunduan garën me sukses dhe morën medalje.

Atletët nga Presheva falënderuan ndërmarrjen Vijator e cila u përkujdes për udhëtimin dhe akomodimin e tyre.(presheva.com)