SHPËRNDAJE

Audi është një nga markat më popullore dhe luksoze të veturave.

Për shumë njerëz edhe janë makinat e preferuara, për shkak se janë luksoze, të bukura dhe të fuqishme në të njëjtën kohë.

E këtë e ka vërtetuar edhe një video e publikuar, ku shihet një Audi Q8, duke bërë akrobacione në borë, ajo duket mjaftë e fuqishme dhe bora nuk e pengon aspak.