SHPËRNDAJE

Në aksidentin që kishte ndodhë sot në karadakun e Preshevës, afër deponisë së mbeturinave, ndërmjet një veture dhe biciklete ishte lënduar Avni Jahiu nga fshati Velekincë, komuna e Gjilanit.

Pas lëndimit të marrë Avniut iu është dhënë ndihma e parë nga ekipi mjeksor i urgjencës në Preshevë dhe pastaj ai është përcjellë njëherë për spitalin e Vranjës e pastaj edhe në atë të Nishit.

Pasi ishte një person i panjohur dhe nuk ishte nga komuna jonë, presheva.com alarmoi dhe ofroi ndihmë medialisht për ti informuar të afërmit e Avniut pas lëndimit që kishte marrë, njëherit duke i faleminderuar të gjithë ata që ndihmuan për ta njoftuar familjen.

“Sipas rezulatit të CT, nuk ka gjakederdhje ne tru, fraktur ne doren e majt, lëndime të vogla në këmb dhe lendime te vogla ne fytyre. Sonte në përcjellje 24 në Neurokirurgji.” ka thënë për presheva.com, tekniku i ndihmës së shpejtë Fitor Abdullahu.(presheva.com)