SHPËRNDAJE

Bashkëatdhetarët tanë si fëmijët dhe gratë shtatzëna që nuk kanë libreza shëndetësore mund ti kryejnë kontrollimet mjekësore.

Në bazë të ligjit për mbrojtje shëndetësore (fl.zyrt. RS nr.104/2013), fëmijët dhe gratë shtatzëna mund ti kryejnë kontrollimet shëndetësore në Shtëpinë e Shëndetit në Preshevë edhe nëse nuk kanë libreza shëndeti.

Këtë e ka konfirmuar për protalin tonë drejtori i Shtëpisë së Shëndetit Presheva në Preshevë, Driton Salihu.

Përmes një postimi të tijë në fb Salihu bashkëatdhetarëve tanë u uron pushim të këndshëm në vendlindje./presheva.com/