SHPËRNDAJE

Bashkësia lokale Raincë do të organizojë turnirin në futboll të vogël Rainca 2019.

Kryesia e Bashkësisë Lokale Raincë shqyrtoi dhe aprovoi kërkesën e Klubit Futbollistik Rainca që të mari përsipë organizimin e këtijë aktiviteti sportiv.

Kryetari i BL Raincë, Ali Sinani ka konfirmuar se ata do të organizojnë turnirin dhe do të jenë përgjegjës karshi kërkesave të adhuruesve të sportit dhe rinisë së Raincës.

Sipas organizatorëve edhe këtë vit turniri në futboll të vogël do të organizohet tek fusha e shkollës fillore në Raincë./presheva.com/