SHPËRNDAJE

Biblioteka e qytetit “Mehmet Jusufi” njofton të gjithë dashamirët fjalës së shkruar se më 17 shtator ditë e martë, ora 12:00 do të shënojë ditën e saj.

Në këtë eveniment janë të ftuar të gjithë krijuesit letrarë dhe mysafirë institucional.
Ndërkaq mysafirë special do të jetë shkrimtarja Albina Idrizi nga Gjilani , e cila do të bëjë edhe promovimin e librit ‘’PËRSËRI MARS ‘’.

Pjesë e këtij aktiviteti do të jetë edhe ekspozita e skulptorit vendas që jeton dhe vepron në Itali Hevzi NUHIU.

Më 17 shtator ora 12:00, biblioteka “Mehmet Jusufi” , ju mirëpret./presheva.com/