SHPËRNDAJE

Mbi 20.000 libra gjenden në këtë biblotekë Biblioteka Klementium, shembull i jashtëzakonshëm i arkitekturës Barok, për herë të parë u hap në vitin 1722, në kuadër të Universitetit Jezuit.

Në këtë bibliotekë gjenden mbi 20.000 libra. Lexuesit e “Bored Panda” e kanë shpallur këtë bibliotekë si njërën nga më të bukurat dhe më madhështoret në botë.