SHPËRNDAJE

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 0.4 për qind dhe u tregtuan me 69.84 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 36 cent dhe u tregtuan me 74.61 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1.222.69 dollarë amerikanë për onz.