SHPËRNDAJE

BL Bukuroc organizoi aksionin për mirëmbajtjen e hapësirave publike.

Drejtues të këaj Bashkësie Lokale në kuadër të aksionit për mirëmbajtjen e hapësirave publike realizuan aktivitetin e paraparë si kositjen dhe mirmbajtjen e hapsirave publike në lokacionet rreth parkut të madh te shkolla fillore e fshatit, stacionit të busit dhe parkut të vogël.

Sipas organizatorëve aksioni në fjalë konsiderohet i hapur e që do të vazhdojë edhe gjatë ditëve në vijim me qëllim të përmirësimit të ambientit dhe zonave të gjelbruara./presheva.com/