SHPËRNDAJE

Bashkesia Lakale Raince dhe Shoqata Rainca me seli në Zvicër organizojnë takim me qytetarët e Raincës, dhe diasporën e Raincës.

Takimi mbahet më datë 24.07.2019 në hapësirat e shkollës Fillore Zenel Hajdini në Raincëp me fillim prej orës 16.

Ju mirëpresim dhe mirë se na vini. Kryetari i BL Raincë, Ali Sinani./presheva.com/