SHPËRNDAJE

Shoqata Vizioni për zhvillim dhe Kooperim filloi implementimin e projektit “ Racioni ditor per nxënesit “ përmes këtij projekti siguron ushqimin një vjeqar nxënsave të shkollës së fshatit Bukurocë

Filluam muajin shtator me një projekt një vjeqar në shkollën e fshatit Bukurocë duke siguruar ushqimin nxënseve të kësaj shkolle , fal donatorëve tanë që jetojn në mërgim ,e që çdo herë i janë përgjigjur nevojave të vendëlindjes.

Donatori dëshiron të mbetet anonim, kurse Shoqata Vizioni për zhvillim dhe kooperim e faleminderon donatorin për vlersimin e punëve tona dhe për opinion pozitiv qe kanë për ne dhe që përmes neve po impelentohet ky projekt.