SHPËRNDAJE

Gjatë kësaj të diele në një ankand do të dalë në shitje edhe tualeti i veshur me ari, i cili i takonte këngtarit legjendar, Frank Sinatra.

Tualeti çmimin fillestar e ka 2000 dollarë, po ashtu në shitje do të dalë edhe një orë që pritet të shitet deri në 50.000 dollarë dhe një piano Yamaha Grand që pritet të shitet deri në 20.000 dollarë.

Ankandi do të mbahet në ankandin S7S, me vendndodhje në Neë Jersey.

Artikujt janë nga Kryetari Ekzekutiv i Frank Sinatra-së në Casino Golden Nugget në Atlantic City, NJ