SHPËRNDAJE

Në Këshillin Kombëtar Shqiptar në Bujanoc është pritur një delegacion i deputetëve të Kuvendit të Kosovës, gjegjësisht komisioni për arsim, shkencë, teknologji, kulturë, rini, sport, inovacion dhe ndërmarrësi si dhe komisioni për administratë publike, qeverisje lokale dhe media pranë kuvendit të Republikës së Kosovës.

Në këtë takim u diskutuan shumë çështje, në fokus të së cilës ishin sfidat në arsim, kërkesë për mbështetje institucionale, pajisjen me dokumente të shqiptarëve të Luginës së Preshevës që jetojnë dhe veprojnë në Republikën e Kosovës, mbështetje në fushat të cilat janë edhe kompetencë e këtyre komisioneve dhe KKSH-së./presheva.com/

Delegacioni kosovar i përfaqësuar nga deputet në parlamentin e Kosovës gjatë vizitës në Këshillin Kombëtar Shqiptar në Bujanoc.

Gepostet von Titulli.com am Mittwoch, 5. Juni 2019