SHPËRNDAJE

Burime të Gazetës Lajm thonë se sapo ka ndodhur rast në të cilin një deputet i BDI-së nga Tetova ka plagosur djalin e tij dhe një person tjetër. Sipas burimeve tona, bëhet fjalë për plagosje të rastësishme që ka ndodhur në një dasëm.

Lajm në vijim do të ju informoje lidhur me gjendjen shëndetësore të personave të plagosur. Informacioni ende nuk është konfirmuar zyrtarisht nga policia e Tetovës.