SHPËRNDAJE

Përkufizimi i burrit ideal ndryshon nga një vend në tjetrin, por ka disa cilësi të ngjashme që shumica e grave i shohin.

Shpatullat e gjera, një trup i gjatë dhe një stil i bukur janë disa prej tyre, por më e rëndësishmja, ato dëshirojnë dikë që të jetë i besueshëm dhe i sinqertë, shkruan Indeksonline.

Këtu keni disa arsye pse burrat gjermanë mund të jenë partnerët e përsosur.

Janë të gjatë dhe kanë stil

Ata janë të sinqertë, nuk mashtrojnë

Ata janë shumë të zgjuar, por modest

Ata e duan modën e vjetër

Ata janë të marrshëm

Ata janë gjithmonë në kohë

Ata janë të kujdesshëm dhe të sjellshëm