SHPËRNDAJE

Nga krijimi i kostumeve, e deri te darkat që kanë bërë për ne, ato asnjëherë nuk kanë ndalur së befasuari! Imagjinata dhe mendja e tyre nuk kanë asnjë kufizim, pasi ato gjithmonë e dinë se si të gjejnë zgjidhje për çfarëdo situate, edhe nëse koha është e limituar!

Pa marrë parasysh se sa të rritur jemi, në sytë e nënave gjithmonë do të mbetemi fëmijë të tyre, dhe ato do të nxitojnë për të na ndihmuar edhe nëse jemi 30 vjeç, shkruan Indeksonline.

Këto janë disa nga fotot, të cilat na vërtetojnë se ato meritojnë të gjithë dashurinë e botës.

Pas lindjes, një nënë tallet me burrin e saj, i cili sapo i ligështua pasi pa djalin e tyre të porsalindur.

Nënë krenare, për djalin e tij i cili të diplomuar

Nëna ime më dha një veshkë 2 vjet më parë. Gjithçka që unë mund t’i jap është lule

Kjo nënë, e veshur si baba për të marrë fëmijën e saj në ditën e babait në shkollë

Ajo ka 3 vajza dhe shkruan 5 rreshta në ditë për secilën prej tyre. Këto do të jenë dhurata për to kur të martohen një ditë

Një nënë e pastrehë është duke e veshur vajzën e saj për në shkollë

Një bashkëpunëtore tha se nëna e saj bëri drekë për zyrën. Ne pranuam

I thashë nënës sime se isha me të vërtetë i sëmurë sot. Një orë më vonë ajo u paraqit në shtëpinë time me këtë. Unë jam 30 vjeç

Unë jam mësuese dhe nëna ime më bëri këtë shallë për të më ngrohur.