SHPËRNDAJE

Qendra për hulumtime të mendimeve të klientëve me qendër në Beograd për reputacion në punë, korrektësi në bashkëpunim me klientë dhe me bashkëpuntorë në punë ka ndarë mirënjohje për dr Avni Salihun, specilalist i protetikës dhe punës në ordinancën “PreDental” në Preshevë.

Pas 44 viteve eksperiencë në lëminë e degës së stomatologjisë doktor Avni Salihu mori mirënjohje për punën që ka treguar gjatë vitesh.

Urojmë që edhe brezat e rinjë mjekësh në komunën tonë të marrin çmime nga institucionet gjejgjëse për rezultate të mira në profilet e tyre që ata ushtrojnë./presheva.com/