SHPËRNDAJE

Numri i kontrollimeve dhe testeve në ambulancën Covid në Bujanoc po rritet dhe situata po përkeqësohet, por nuk është alarmante, thotë drejtoresha e shtëpisë së shëndetit në Bujanoc, Dr. Daliborka Pavloviq.

Më herët sot, epidemiologu Branislav Tiodorović tha për TV Prva se rreth njëzet pacientë nga Bujanoc dhe Presheva u pranuan në spitalin e Vranjës natën e kaluar dhe se situata në këto qytete është veçanërisht e keqe.

-Fakt është që numri i provimeve është në rritje. Sot, deri në orën 11 të mëngjesit, kemi pasur 30 ekzaminime në klinikën Kovid dhe janë bërë 5 teste PCR, rezultatet e të cilave ne i presim. Situata po përkeqësohet, por nuk është alarmante – thekson Dr. Pavloviq.

Ajo shtoi se do të kishte të dhënat e fundit mbi numrin e pacientëve të rinj në komunë më vonë gjatë ditës.