SHPËRNDAJE

Drejtorati për Punë të Inspekcionit në bashkpunim me Inspektorët Republikan të metaleve të çmuara, sot kanë zhvilluar aksion në tregun e gjelbërt duke kontrolluar peshoret apo matësit e kilogramëve që posedojnë shitësit.

Gjatë aksionit një shumicë e peshoreve kanë rezultuar si jo-legjitime dhe jo në peshë të vërtetë duke dëmtuar kështu blerësit tanë.

Inspektorët Republikanë kanë bërë vërejtje fillimisht shitësve në treg dhe u ka ndaluar përkohësisht përdorimin e atyre peshoreve dhe i ka shpallur si jo-legjitime, duke obliguar shitësit të marrin peshore të licensuara- thuhet kështu në njoftimin zyrtare te faqes së komunës./presheva.com/