SHPËRNDAJE

Komuna e Preshevës, konkretisht drejtorati për punë të inspekcionit kërkon nga të gjithë qytetarët që të kenë kujdes, dhe mos të bejnë dhezjen e zjarreve.

Gjithashtu ky drejtorat kërkon nga banorët që të jenë më bashkëpunues me organet komunale dhe të denoncohen personat e papërgjegjëshëm.

Lexoni paralajmërimin dhe denimet që do të shqiptohen për personat që ndezin zjarrin./presheva.com/