SHPËRNDAJE

Truri ynë ka një aftësi të mahnitshme për të luajtur truke kur jemi përballur me situata të pazakonta dhe të papritura.

Ne njerëzit jemi të shkëlqyeshëm në bërjen e parashikimeve, por kjo gjithashtu do të thotë se kur diçka nuk përputhet me pritjet tona, ne shohim se diçka nuk shkon siç duhet.

Kohët e fundit, ngacmuesit e trurit dhe enigmat interesante janë përhapur gjithnjë e më shumë në internet, transmeton Telegrafi. Është kënaqësi e madhe të sfidoni veten, dhe pastaj t’i ndani me miqtë tuaj për të zbuluar se kush është mjeti më i mprehtë!

Jo të gjithë mund ta zgjidhin këtë provë të ndërlikuar në provën e parë. Nëse merrni kohën tuaj, atëherë me siguri do ta gjeni atë, por nëse e bëni atë një sfidë në kohën e duhur, atëherë gjërat bëhen më të vështira. Provoni dhe shihni nëse mund ta zgjidhni këtë në më pak se 20 sekonda!

Më poshtë është një sekuencë numrash nga 1 në 53, por dy numra mungojnë. Misioni juaj është të zbuloni cilat prej tyre!

Vërtetoni aftësinë tuaj

Më duhet të pranoj që nuk e bëra në provën e parë – dhe as bashkëpunëtorët e mi! Tani varet nga ju të dëshmoni se jeni të aftë. Gati? Shikoni!

Siç thashë, nuk e bëra në provën e parë. Por atëherë unë pashë një vështrim të dytë të dytë, dhe përfundimisht arrita të gjej numrat që mungojnë!

Më poshtë është përgjigjja në dy imazhe të ndara.

Numri i parë i humbur është 11.

Numri i dytë i humbur është 32.

Pra, nëse i keni parë numrat 11 dhe 32 të humbur, atëherë urime – e kaluat testin!