SHPËRNDAJE

Një video e çuditshme po bën xhiron në internet që tregon gjënë e pabesueshme që ndodh me lëkurën tonë ndërsa ne jemi nën ujë.

Edhe pse fillimisht do të mendoni për një person i cili ka humbur papritmas peshë, në fakt e vërteta është krejt ndryshe.

Një gjë e tillë ndodh te çdo njeri pavarësisht peshës, dhe efekti është treguar më së miri në lëvizjen e ngadaltë.

What Happens To Your Skin When You're Under Water

This is what your skin looks like when you're under water…👀😱

Gepostet von UNILAD am Donnerstag, 25. Juli 2019