SHPËRNDAJE

Pronari i Chelseas, Roman Abramovich është gati të thyej rekordin për shtëpinë më të shtrenjtë në Izrael.

Sipas ‘Globes’, maniati rus do të shpenzoj 63 milionë dollarë për një shtëpi në qytetin Hertzliya rreth plazhit.

Më parë ai kishte nënshkruar një marrëveshje huaje me një mundësi për ta blerë atë.

Dhe sipas raportimeve shtëpia i ka lënë mbresa dhe është gati të shpenzoj shumën e çmendur për shtëpinë e tij të re.