SHPËRNDAJE

Emërtimi i listës së përbashkët pë zgjedhjet parlamentare Alternativa Demokratike Shqiptare – Lugina e Bashkuar do të bazohet mbi parime të qarta programore ku ky emërtim është krejtësisht teknik që përmban dy elemente duke përfshirë një pjesë të ideologjisë të secilës parti që pasqyrohet në emrat e tyre partiak dhe elementi i dytë është se i referohet Luginës së bashkuar ka thënë kështu në deklaratën për media ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakajnë Tiranë./presheva.com/

“Lugina e Bashkuar”, shqiptarët e Preshevës firmosin marrëveshjen në Tiranë: Me një listë në zgjedhjet parlamentare.

Gepostet von Presheva.com am Donnerstag, 16. Januar 2020