SHPËRNDAJE

Facebook ka anuluar atë që konsiderohet ngjarjen më të madhe të vitit, një konferencë vjetore të zhvilluesve të kompanisë, për shkak të shqetësimeve të coronavirusit.

Sipas mediave të huaja,  konferenca F8 fillimisht ishte planifikuar të zhvillohej në 5 maj dhe 6 maj më vonë këtë vit.

“Në dritën e shqetësimeve në rritje rreth COVID-19, ne kemi marrë vendimin e vështirë për të anuluar F8 këtë vit, në mënyrë që të kemi prioritet shëndetin dhe sigurinë e partnerëve tanë të zhvilluesit, punonjësit dhe të gjithë ata që ndihmojnë në realizimin e F8. Ne planifikojmë të zëvendësojmë atë me ngjarje, video dhe programe të transmetuara live”.

F8 nuk është ngjarja e parë e madhe teknologjike që duhet të anulohet për shkak të shpërthimit të coronavirusit.

Mobile World Congress u anulua më herët në shkurt për shkak të shqetësimeve të ngjashme në lidhje me virusin.