SHPËRNDAJE

Mbretëresha dallohet menjëherë, madje edhe nëse është e ulur në duaj kashte. Jo për nga veshja apo kurora në kokë, por sipas kësaj

Do ta dallosh menjëherë…

Femra mbretëreshë dallohet lehtë – ajo është hijerëndë.

Nuk do të thotë se ka prejardhje nga familje fisnikësh: Do të të mrekullojë qetësia e saj.

Ajo kurrë nuk do të të poshtërojë.

Nuk do të të përqeshë.

Pyetjeve të cilat nuk i kupton, vetë do t’i gjejë përgjigje.

Ajo pikëpamjen e vet do të ta komunikojë qartë, por në mënyrë delikate.

Nuk do t’i gjykojë veprimet e të tjerëve, por bindshëm do të shfaqë mendimet nëse diçka nuk i pëlqen.

Limiti i saj i tolerancës është i madh, mirëpo nëse bëheni i pafytyrë, do të gjendeni para një muri.

Do t’ju surprizojë me dhurata të shtrenjta.

Në situata të vështira ajo përdor humorin dhe ironinë.

Fytyra e saj gjithmonë shpreh karakter dhe fisnikëri.

Gjithmonë është paksa misterioze për njerëzit që e rrethojnë.

Femra të tilla ka shumë pak! Nëse e njihni ndonjë mbretëreshë të këtillë në mesin e femrave – jini fatlumë, sepse ajo gjithmonë do të luftojë për të vërtetën dhe drejtësinë!