SHPËRNDAJE

Njëra ndër rrugët lokale e cila ka pasur shumë probleme gjatë reshjeve atmosferike dhe në shumë raste ka qenë e pakalueshme është ajo e fshatit Strezoc.

Komuna e Preshevës ka parashikuar projektin për rregullimin, rekonstruimin, mirëmbajtjen dhe asfalltimin e kësaj rruge./presheva.com/