SHPËRNDAJE

Fitore Sahiti nga sot është emëruar ushtruese e detyrës për drejtoreshë në Shkollën fillore prof Ibrahim Kelmendi në Preshevë.

Ish drejtoresha e kësaj shkolle Besa Sahiti i ka dorëzuar detyrën, postin e ri në ambientet e drejtorisë së shkollës në fjalë.

Zonja Sahiti është me profesion profesoreshë e biologjisë dhe nga fillimi i karrierës së sajë ajo ka qenë mësimdhënëse në këtë shkollë./presheva.com/