SHPËRNDAJE

Fondi Humanitar Bukuroca me seli ne Zvicër kanë vazhduar iniciativat për të ndihmuar bashkëvendësit e tyre.

Në kooperim me qytetarët vullnet mirë u bë vendosja e ulëseve në parkun e fshatit. Bukurocasit kishin konstatuar se vendosja e ulëseve është mëse e nevojshme meqë fëmijet dhe nënat mund të bëjnë pushim më komod në parkun e fshatit.

Drejtues të Fondit Humanitar “Bukuroca” me seli ne Zvicër kanë paralaj,ëruar se në periudhën në vijim do të realiyohen edhe projekte tjera në interes të banorëve të bashkësisë lokale Bukuroc./presheva.com/