SHPËRNDAJE

Fondi Humanitar “Bukuroca” themelon ekipin e Futbollit me të rinjët e fshatit Bukurocë.

Në vazhdën e projekteve që i kemi para parë për vendin tonë , njëri nga ta është edhe krijmi i një ekipi të futbollit për rinin tonë të dashur thuhet kështu në njoftimin e Fondit Humanitar Bukuroca në Zvicër .

Rinia gjithnjë ka qen ajo e cila i ka para prijë aktiviteteve sportive humanitare , kulturore etj , andaj duhet ti japim rëndësi të veçant rinis tonë që të mirret edhe me sport thuhet në njoftim.

Një falenderim të veçant ata i kanë përcjellur të gjithë antarëve të Fondit që me përpikmëri po i kryejnë obligimet ndaj fondit dhe po bëjnë të mundur të realizohen projektet .

Gjithashtu kanë falenderuar edhe përfaqësuesit e tyre në fshat për punën dhe transparencën e treguar deri më tani.

Me shumë respekt kryesia e Fondit Humanitar Bukuroca në Zvicër./presheva.com/