SHPËRNDAJE

Ambasada e SHBA-së në Beograd në bashkepunim me Komunen e Preshevës dhe Shtëpinë e Kulturës, organizon koncert muzikore në Preshevë, ku do te performojnë Pjestarët e Forcave Ajrore të Ushtrisë Amerikane.

Koncerti mbahet më datë 28 Korrik ora 19:30 ne oborrin e Shtëpisë së Kulturës. Ftohen të gjithë dashamirët e muzikës Pop-Rock dhe Forcave Ajrore të Ushtrisë Amerikane që të marin pjesë në këtë eveniment,që organizohet për herë të parë në Preshevë.

Pjesemarrja juaj e madheshton këtë eveniment kaq të rrallë në vendin tonë.

Hyrja është falas