SHPËRNDAJE

Komunikatë nga Forumi i Gruas së Alternativës për ndryshim mund ta lexoni të plotë:

Kur PVD-së i mungojn temat politike opozitare, ata fillojn misione perfide duke keqpërdorur rolin e gruas. Monstruoze se si përcarjen e sjellin edhe tek gratë shqiptare në Luginë, kur dihet se personalisht Ardita Sinani ka denigruar çdo qytetarë të Komunës së Preshevës duke i etiketuar “kafshë” vetëm pse nuk kanë votuar për atë. Këta dihet botërisht se janë përçarësit dhe shpifësit ultimativ në Luginë.

Forumi i gruas APN
21.03.2019