SHPËRNDAJE
Në ceremoninë e fondacionit të Lorik Canës janë kapur disa foto të veçanta të kryeministrit Edi Rama dhe Ramush Haradinajt.

Edi Rama shquhet për kreativitet dhe mesazhe me pamje si ky në foto, kur përplas kokën e tij me atë të Haradinajt si për të treguar se janë dy kokëfortë .