SHPËRNDAJE

Futbollistët e Kombëtares së Kosovës kanë shfyrtëzuar rrjetet sociale për të uruar festën e Fitër Bajramit.

Aro Muric, Herolind Shala e Mërgim Vojvoda përmes mesazheve për paqe dhe dashuri kanë uruar bashkëkombësit.

“Urime Bajramin për të gjithë vëllezërit dhe motrat e mia” shkruan Shala. Ndërsa Vojvoda është veshur me teshat e hiramit.

“Urime Bajramin për të gjithë vëllezërit dhe motrat e mia” shkruan Shala. Ndërsa Vojvoda është veshur me teshat e hiramit.