SHPËRNDAJE

Pas një pune të palodhur dhe me shumë sakrifica më në fund Lutfi Dalipi nga Presheva është pranuar ne ligën profesionale të Zvicrrës në klubin e shumë njohur Young Boys Bern !

Tani 14 vjeçarin e pret një sfidë e re në elitën e futbollit profesional ku di ta bëj atë më së miri me talentin e tij fantastik . Një djal i qetë dhe me shumë karakter të fortë me motiv të lartë që shum shpejt do ta shohim në majat e futbollit Europjan !

Ne Lutfijës i dëshirojmë suksese në klubin e ri dhe shpresojmë sa më shpejt të na suprizoj me talentin e tij fantastik !
Një tjetër talent nga Presheva sapo ka lindur !