SHPËRNDAJE

Debati që shkaktoi një analist nga Shqipëria në lidhje me futbollistët e Shqipërisë dhe të Kosovës po vazhdojn edhe pas shumë ditësh.

Kjo madje ka marrë përmasa të mëdha sa janë përfshirë edhe futbollist.

Mbrojtësi i KF Tiranës, Jurgen Goxha ka fyer shumë rëndë shqiptarët e Kosovës në një koment në Facebook.

“Po sa kan lujt jupi me shok futboll…ju buk si keni hongor o kosovar tm***…se ju bom njerz e tash dukena si hasem…haram buka shqiptarit“, ka shkruar Goxha.

Fjalët e tilla janë larg çdo etike që duhet të ketë një futbollist, jo vetëm kundër një shteti si motër por edhe për armikun më të madh.