SHPËRNDAJE

Slavko Perovic është me fat pasi  mori një goditje në kokë, dhe ra në tokë pa ndjenja.

Për një moment ai ka frikësuar të gjithë të pranishmit në stadium në Ligën e parë të Rumanisë në ndeshjen mes Dinamo Bucuresti dhe FC FCSB.

 

 

Stafi mjekësor i të dy ekipeve hyn shpejtë në fushë, ashtu si ambulante, për ta parandaluar më të keqen.

Gjatë marrjes së ndihmës së parë mjekësore, Slavko Perovic u këndell dhe më pas është dërgua menjëherë për në spital.