SHPËRNDAJE

15 dyer dhe mbi 1.800 kuaj fuqi.

Rory Reid nga Top Gear ka sjell tre automjete spektakolare për një garë lineare të shpejtësisë.

Kjo garë e çmendur përfshin jo më pak se 15 dyer të vendosura në rreth 15,000 kilogramë të makinave.

Lamborghini Urus, Mercedes-AMG G63 dhe Mercedes-AMG GT 63S kanë pesë porte secili duke përfshirë çatitë e pasme, megjithëse coupe-sedan është më i vogli i bandës.

Për më shumë, le të flas video më poshtë.